Achterhoeks Padvast
Een duurzaam en onderhoudsvriendelijk product

Achterhoeks Padvast

Achterhoeks Padvast is een halfverhardingsproduct dat onderscheidend is door de hardheid van het gesteente. Het product kent nauwelijks slijtage, dit komt door het gesteente. Het is daardoor een zeer onderhoudsvriendelijk en duurzaam product waarvan u jarenlang kunt genieten!

Waarvoor is Achterhoeks Padvast geschikt?
Achterhoeks Padvast is te gebruiken voor de aanleg van opritten, terrassen, wandel- en fietspaden. Ook kan Achterhoeks Padvast worden toegepast op openbare ruimtes, zoals wandelpaden en verharding voor grote parkeerplaatsen en/ grote opritten. Voor een specifieke toepassing, geven wij graag mondeling advies.

Eigenschappen van Achterhoeks Padvast
Achterhoeks Padvast heeft een lichte kleur, waardoor het een hoge lichtreflectie heeft en de paden ook in het donker goed zichtbaar blijft voor fietsers en wandelaars. Het product is lucht- en waterdoorlatend, heeft een beperkte onkruidgroei en heeft in NL het Greenlabel A. Ook kunnen wij Achterhoeks Padvast leveren met een vochtgehalte van 7% zonder hiervoor een meerprijs te rekenen.

Levering door heel Nederland
Wij kunnen Achterhoeks Padvast door heel Nederland leveren. De maten die wij kunnen leveren zijn: 0/6 mm, 0/14 mm en 0/22 mm. Wij leveren Achterhoeks Padvast in BigBags van 0,5m3 of 1m3.

Aanleg van Achterhoeks Padvast
Vaak wordt het Padvast aangelegd door de plaatselijke hovenier, graag geven wij advies en tips voor de aanleg. Ook kunnen wij het Achterhoeks Padvast voor u aanleggen, dit doen wij in de wijde omgeving van Veenendaal.

Weten hoeveel Achterhoeks Padvast u nodig heeft?
Vul onze calculator in! Vergeet u niet de plaats van levering aan te geven!

 

Calculator

[gravityform id="2" title="false" description="false" ajax="true"]

Op zoek naar een passende oplossing voor uw project?