Over ons
Over ons

Welkom bij Hardeman!

Hardeman Zand & Grindhandel is al jarenlang een vertrouwd beeld aan de Middelbuurtseweg in Veenendaal. Er is continu bedrijvigheid op ons uitgestrekte terrein. Actief door heel Nederland is geen dag hetzelfde. Van split strooien tot grondafvoer en van sneeuwschuiven tot containers leegmaken. Bij Hardeman staan veelzijdigheid en een uitstekende dienstverlening voorop!

Wij voeren een breed pakket aan werkzaamheden uit, zo kunt u bij ons terecht voor:

  • Handel in, en transport van diverse soorten producten.
  • Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van halfverharding materiaal: Achterhoeks Padvast. Dit verkopen wij door heel Nederland aan hoveniers en particulieren.
  • Uitvoering van grondwerkzaamheden, zoals het uitgraven van bouwputten en tuinen.
  • Vervoer van containers voor puin-, bouw-, sloop- en groenafval.
  • Op onze afvaloverslag nemen wij diverse afvalsoorten in, zoals bouw- en sloopafval, hout en puin. Heeft u een specifieke afvalsoort, neem gerust contact met ons op.

Net dat stapje extra

In 1938 opgericht als familiebedrijf zijn de waarden en normen van de eerste generatie anno nu nog steeds voelbaar: “doen wat je zegt”, “afspraak = afspraak” en een nuchtere, hardwerkende mentaliteit. Linksom of rechtsom, het werk komt af, daar zetten we graag een stapje extra voor. Ons team bestaat uit 12 toegewijde vaste medewerkers en een schil van flexibel personeel om in tijden van drukte bij te springen. 

Algemene vervoersconditie

VHIB Vergunning

WKA-Verklaring

FEV Verklaring Betonstation

Op zoek naar een passende oplossing voor uw project?